ŠVILPIKAI SU BALTU PADAŽU

Ingridientai:
Švilpikams:
5 bulvės
2 kiaušiniai
4 šaukštai bulvių krakmolo
Druskos, aliejaus kepimui.
Padažui:
200ml pieno
100g lydyto sūrio
1 valgomas šaukštas miltų
Vegetos prieskonių

Gaminimas
Virtas ataušusias bulves sutarkuoti burokine tarka, imušti kiaušinius, sudėti krakmolą, druskos pagal skonį ir suminkyti. Tešlą iškočioti 0.5 cm storio ir supjaustyti 2cm pločio 4cm ilgio kubeliais. Gautus švilpikų pusgaminius kepti gerai įkaitintoje keptuvėje arba fritiurinėje kol paruduos.
Padažui pieną supilkite į riebalais išteptą keptuvę, užvirinkite, sudėkite miltus. Pakaitinkite kol sutirštės, sudėkite sūrį, paskaninkite vegetos prieskoniais ir 2 min. pakaitinkite.
(Lina Krivickiene)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

ismintis 2009-05-15 23:59:29
receptas geras tik reikia rankas mirkyt i vandeni darant svilpikus

[email protected] 2009-05-13 21:16:37
netikslus receptas , tesla tiesiog prie ranku prisiklijuoja....gaunasti tiklas meslas.