Svogūnų apkepas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
500 g svogūnų,
2 šaukštai sviesto,
1 stiklinė pieno,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas miltų,
druskos, kmynų. 
Gaminimas:
Svogūnus supjaustyti, ištroškinti svieste ir pasūdyti. Sudėti į reibalais išteptą indą, užberti kmynų, užpilti kiaušinio plakiniu. Plakinį paruošti taip: miltus sumaišyti su dalim pieno, įmušti kiaušinius, išmaišyti, atskiesti likusiu pienu, pasūdyti. Viską kepti orkaitėje. Pteikti su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!