Svogūnų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 šaukštai riebalų ar sviesto,
1 svogūnas,
1,5 - 2 šaukštai miltų,
0,5 litro skysčio,
druskos,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. 
Gaminimas:
Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys tamsiai geltonas, suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių pavirinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, pjaustytų svogūnų laiškų.
Tinka vartoti su:  Svogūnų padažas tinka prie jautienos, kiaulienos, avienos valgių ir valgių iš faršo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!