Tortas su vyšniomis

Ingridientai:
3 pakeliai forminių sausainių,
1 stiklinė pieno.

Kremui:
200 g varškės,
200 g grietinėlės,
100 g sviesto,
100 g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus.
1 l vyšnių be kauliukų,
400 g juodojo šokolado,
4-5 šaukštai pieno.

Papuošimui:
vyšnių,
šokoladinių lapelių,
miltinio cukraus.
Gaminimas
Kremui sviestą išsukame su plakta pasaldinta grietinėle ir sumaišome su pertrinta per tinklelį varške bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilėmis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, į kurį įspaudžiame vyšnias. Tuomet tris kitas sausainių eiles aptepame tik kremu. Prieš uždengdami paskutinę sausainių eilę, į kremą įspaudžiame likusias vyšnias. Visąą tortąą aptepame likusiu kremu ir apdedame ššonus bei virššų sausainiais. 1 vai. paliekameš šaląątai. Puodelyješ ištirpinašmššše šokoladą su pienu ir
konditeriniu teptuku aptepame tortą. Papuošiame miltiniu cukrumi, vyšniomis ir šokoladiniais lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!