Tradiciniai koldūnai
Ingridientai:
Tešlai
300 gramų miltų,
kiaušinis,
3 šaukštai vandens,
druskos
Įdarui
150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos,
20 gramų fermentinio sūrio,
svogūnas,
3 riekelės mirkyto pyrago,
druskos, pipirų,
muskato
Mėsą sumalti kartu su pyragu, suberti pakepintą svogūną, įdėti prieskonių ir išmaišyti. Kartais šį įdarą keičia daržovės.
Užminkius tešlą, ją 1 valandą palaikyti, paskui labai plonai iškočiojus daryti koldūnus. Kraštus patepti kiaušiniu ir virti pasūdytame vandenyje.
Padažas
Aliejuje pakepinti miltus, įpilti grietinės. Užpylę padažą ant koldūnų, galima patiekalą pabarstyti žaliais žirneliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!