Trešnių sriuba

Ingridientai:
750 g trešnių,
1-2 cinamono lazdelės,
1 citrinos žievele,
1 stiklinė sauso raudonojo vyno,
1-2 šaukštai krakmolo,
1/2 stiklinės cukraus,
5 stiklinės vandens.
Gaminimas
Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą

Pastabos:
raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!