Trinta morkų ir apelsinų sriuba (Raimondos)

Ingridientai:
1-2 svogūnai,
1 aitrioji paprika,
5 morkos,
3-4 apelsinai,
100 ml grietinėlės,
700 ml sultinio,
1 arb. š. aliejaus,
lauro lapų,
petražolių,
pipirų.
Gaminimas
Svogūnus susmulkiname ir apkepiname. Į sultinį įdedame aitriąją papriką, lauro lapelius, supjaustytas morkas ir pakepintus svogūnus. Verdame apie 25 min. Vieną apelsiną nulupame, supjaustome skiltelėmis, iš likusių apelsinų išspaudžiame sultis. Iš sriubos išimame lauro lapelius, aitriąją papriką. Viską kas lieka, sutriname, supilame apelsinų sultis, paskaniname prieskoniais. Į sriubą sudedame apelsino skilteles. Į lėkštes supilame sriubą, po šaukštą įdedame plaktos grietinėlės, puošiame petražolėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!