TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Ingridientai:
100 g pievagrybių,
20 g svogūnų,
30 g bulvių,
30 g grietinėlės,
5 g grybų sultinio,
5 g saldžiųjų paprikų,
3 g žolelių aliejaus,
5 g salotų lapų,
15 g aliejaus,
3 g saldžiųjų paprikų aliejaus,
5 g sviesto,
pipirų, druskos.
Gaminimas
Svogūnus nulupame, supjaustome ir kepame aliejaus ir sviesto mišinyje. Kai svogūnai apkepa sudedame pjaustytus pievagrybius, bulves, dar šiek tiek pakepiname. Apkepę įpilame 90 g vandens, pilame grybų sultinį, įberiame prieskonių ir užverdame. Nukeliame, pertriname per sietelį, vėl pilame į puodą įpilame grietinėlę ir užverdame. Į lėkštę pilame paruoštą sriubą, puošiame žolelių bei paprikų aliejumi, salotų lapais ir saldžiųjų paprikų šiaudeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!