Troškinta jautiena su daržovėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
125 g jautienos,
100 g bulvių,
15 g sviesto,
35 g morkų,
25 g ropių,
35 g svogūnų,
15 g petražolių,
20 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
lauro lapelių,
pipirų, druskos,
cinamono, gvazdikėlių,
mairūno, kmynų.
Gaminimas:
Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską troškinkite toliau kol mėsa suminkštės. Tada maišelį su prieskoniais išimkite. Patiekdami mėsą apibarstykite žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!