Troškinta kiauliena su padažu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100 g lašinukų,
400 g kiaulienos,
svogūnas,
raugintas agurkas,
gabalėlis saliero,
2 stiklinės vandens,
druskos,
pipirų,
šaukštas miltų,
šaukštas grietinės,
pomidoras.
Gaminimas:
Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje išplaktus miltus, 10 minučių pavirinti, pagardinti grietine. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!