Troškinta veršiena su saulėgrąžomis

Ingridientai:
150 g veršienos kumpio.
50 g baltojo vyno,
50 g grietinėlės,
50 g vandens,
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių,
1/2 šaukšto prieskonių (paprikos, garstyčių grūdelių, pipirų, svogūnų),
druskos, aliejaus.
Gaminimas
Mėsą truputi pamušame mėsos plaktuku, supjaustome juostelėmis. Įberiame prieskonių, saulėgrąžų, druskos ir palaikome 30 min.
Keptuvėje su aliejumi apkepame mėsą, tuomet įpilame vyno ir dar pakepame kelias minutes. Po to įpilame vandens, sumaišyto su grietinėle, į padažą įberiame prieskonių, druskos ir truputį patroškiname.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!