TROŠKINTA ŽUVIS

Ingridientai:
150 g žuvies filė,
50 g sūrio,
30 g cukinijos,
žuvies prieskonių.

Garnyrui:
20 g salierų stiebų,
20 g raudonos saldžiosios
paprikos,
10 g mėlynojo svogūno,
2 skiltelės česnako,
30 pomidorų,
20 g aliejaus,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Žuvies filė pabarstome prieskoniais, per
visą filė ilgį uždedame cukiniją, pjaustytą
plonais griežinėliais. Ant cukinijos uždedame plonais griežinėliais pjaustytą sūrį. Ant
sūrio dedame likusią žuvies tilė. Suvyniojame į plėvę ir dedame į puodą, kuriame įpilta
nedaug vandens. Troškiname 10 minučių apversdami. Garnyrui skirtas daržoves supjaustome šiaudeliais ir apkepiname aliejuje, įberiame druskos, pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!