TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

Ingridientai:
100 g kvietinių džiūvėsių
600 g žūvies
150 g svogūnų laiškų
500 ml pieno
2 kiaušiniai
40 g miltų
maltų juodųjų pipirų
druskos
petražolių ir krapų lapelių
virtų bulvių

Gaminimas
Išdarinėtą žūvį pasūdyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudėti į aliejumi išteptą formą, sudėti smulkintus svogūnus, žalumynus, tarkuotus džiūvėsius, supilti karštą pieną ir troškinti. Papuošti žalumynais ir kapotais kietai virtais kiaušiniais. Garnyrui tinka virtos bulvės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!