Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Ingridientai:
Kiaulės šonkaulių,
medaus (1 litrui vandens- 100g medaus),
sojų padažo,
imbiero, anyžių,
raudonojo vyno,
pipirų, česnakų,
svogūnų, druskos.
Gaminimas
Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pačiame sultinyje su prieskoniais: sojų padažu, imbieru, anyžiais, raud. vynu, pipirais, česnakais, svogūnais. Troškinama, kol suminkštės. Druskos dedama prieš pat baigiant troškinti. Padažas gaminamas iš to paties skysčio, kuris liko nuo troškinimo, jį truputį pagarinus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!