Troškinys su dešrelėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

½ kg mažų dešrelių
200 g raudonojo kopūsto
300 g morkų
200 g žaliųjų žirnelių
1 poras
1 geltonasis ankštpipiris
sviestas arba margarinas

Padažui:
200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės
2 valgomieji šaukštai dijon garstyčių
1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrės
1–2 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis Herbes de Provence šaukštas

Gaminimas:

1. Suplakite padažo ingredientus.
2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų.
3. Sudėkite dešreles į dengtą indą (skirtą troškinti orkaitėje) ir apvirkite.
4. Nupilkite vandenį ir pakepinkite dešreles riebaluose.
5. Sumaišykite dešreles su šiltomis daržovėmis. Patiekite su padažu ir virtais makaronais, ryžiais arba bulvėmis.

Tinka vartoti su:

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!