Tunų aptepas su parmezanu

Ingridientai:
160g. aliejuje konservuoto tuno,
150g. tarkuoto parmezano sūrio,
šaukštelis citrinų sulčių,
5 cm. ilgio citrinos žievelės gabalėlis,
šaukštas majonezo,
maltų juodųjų pipirų,
paprikų,
žalumynų papuošti.
Gaminimas
Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprikų gabalėliais.

Pastabos:
Aptepas tinka duonai, sumuštinių duonai, skrebučiams, kukurūzų traškučiams, ryžių trapučiams aptepti, krepšeliams įdaryti, sluoksniuotiems sumuštiniams ruošti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!