Uogos ir vaisiai su plakta grietinėle

Ingridientai:
2 porcijos

200 ml 35 proc. grietinėlės,
šaukštas cukraus,
šaukštas citrinų sulčių,
apelsinas,
2 šaukštai tarkuoto
juodojo šokolado,
120 g miško uogų,
mėtų šakelių papuošimui.
Gaminimas
Į grietinėlę suberiame cukrų, supilame citrinos sultis ir išplakame. Pastatę dubenėlį virš garų, ištirpiname šokoladą. Galima įpilti kelis lašus cukraus sirupo ar vandens. Apelsiną nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Visus komponentus sudedame į desertinę lėkštę. Apibarstome miško uogomis. Papuošiame mėtomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!