Vaisiai su vaniliniu kremu

Ingridientai:
1 slyva,
1 persikas,
1 mažas bananas,
1 abrikosas,
po 4 žalių, rožinių, mėlynų vynuogių,
1 arbatinis šaukštelis krakmolo,
papuošimui melisos lapelių.

Padažui:
1 stiklinė pieno,
1 trynys,
2 šaukštai cukraus,
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus.
Gaminimas
Vaisius nuplauname, susmulkiname ir sudedame į taures. Užpilame padažu, papuošiame melisos lapeliais. Padažui trynį, cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą sumaišome, dalimis pilame pieną ir
gerai maišydami kaitiname vandens vonelėje, kol sutirštės. Atvėsintą kremą užpilame ant vaisių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!