VAISIAI SU ŽELĖ

Ingridientai:
6 apelsinai,
1 citrina,
2 kiviai,
1 kekė raudonųjų vynuogių,
2 šaukštai želatinos,
2 šaukštai romo,
mėtos lapelių papuošimui.
Gaminimas
Vieną apelsiną aplupti ir supjaustyti griežinėliais. Iš kitų apelsinų išspausti sultis, citriną supjaustyti labai plonais griežinėliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekės.
Želatiną išbrinkyti mažame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiškai ištirps. Tada supilti apelsinų sultis. Į taures sudėti vaisius, apšlakstyti romu ir užpilti želė. Atvėsinti prieš patiekiant papuošti kivi griežinėliais ir mėtos lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!