VAISIŲ PUTĖSIAI SU MANŲ KRUOPOMIS

Ingridientai:
1 stiklinė uogienės ar tyrės
0,5 stiklinės cukraus (jeigu rūgšti uogienė)
0,5 stiklinės manų kruopų
2,5 stiklinės vandens

Gaminimas
Uogienė užpilama verdančiu vandeniu ir pavirinama 3-5 min. Jeigu tirščiai nesuverda, perkošiam ir vėl užverdame. Į perkoštą verdantį skystį pilamos manų kruopos, pavirinam kol sutirštėja. Masė ataušinama iki 30-50 laipsnių ir plakama, kol susidaro putos. Putesiai patiekiami su cukrumi ir uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!