Varškės apkepas su obuoliais

Ingridientai:
1 kg varškės, 250 g grietinės,
100 g sviesto arba margarino,
2 kiaušiniai,
5-6 šaukštai manų kruopų,
0,5 kg obuolių,
1 stiklinė cukraus.
Gaminimas
Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti likusią varškę. Apšlakstyti sviestu ir iškepti. Valgyti šiltą ir su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!