Velykinis desertas

Ingridientai:
1 kg. neriebios varškės,
200 g. sviesto, 100g. razinų,
150 g. cukraus,
vanilinio cukraus,
100 g. susmulkintų migdolų,
nutarkuotos citrinų žievelės,
4 kiaušinių tryniai,
250 ml. grietinėlės,
konservuotų arba šviežių vaisių papuošimui.
Gaminimas
Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškės masę sukrečiame į marle išklotą kekso formą, paslegiame ir 24 val. padedame į šaldytuvą. Prieš tiekdami į stalą, išverčiame į lėkštę, papuošiame konservuotais arba šviežiais vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!