Vengriška bulvių mišrainė

Ingridientai:
4-5 virtos bulvės,
4-5 obuoliai,
virtas kiaušinis,
0,5 stiklinės riešutų branduolių,
3 šaukštai majonezo,
šaukštas sauso vyno,
šaukštas citrinos sulčių,
šaukštelis 9% acto,
šaukštelis aliejaus,
3-4 malti kalendros grūdeliai,
druskos, cukraus.
Gaminimas
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu.

Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, acto, citrinos sulčių, įberiama cukraus, maltų kalendros grūdelių ir viskas gerai išplakama.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!