VENGRIŠKI LIETINIAI

Ingridientai:
Tešlai:
2/3 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
100 ml pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštas aliejaus
truputi druskos
Įdarui:
50 g razinų
100g riešutų
1 šaukštas cukraus pudros
1 stiklinė romo
Užpilui:
200g šokolado

Gaminimas
Pirmiausia razinas užpilame romu ir paliekame pastovėti. Tešlai skirtus produktus išmaišyti ir iškepti lietinius blynus. Jei tešla bus per tiršta galima dar įpilti pieno. Riešutus permalti per mėsmalę, įdėti cukraus pudros. Razinas išsemti iš romo, lengvai nuspausti ir sudėti į reišutų masę, viską gerai išmaišyti. Įdarą dėti ant lietinių ir juo s gražiai sulankstyti. Kai visi blyneliai paruošti - juos įstatyti į orkaitęę ir kepti apie 5 min. Šokoladąą ištirpinti ant garų, supilti romąą, kuriame mirko razinos, iššmaiššyti. Kašrštus blynelius aplietši šokoladu. Galžima špuošti cukraus pudra ir plakta grietinėle.
Labai skanu užsigeriant desertiniu vynu!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!