Veršiena su pievagrybiais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.Veršienos kumpis apie 0.5 kg,
2.maži pievagrybiai 200 g,
3.1 morka,
krapai,
svogūnų laiškai,
pomidorų padažas (pageidautina aštrus),
druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas,
aliejus kepimui.
Gaminimas:
Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. Užpilame 2 - 3 šaukštus pomidorų padažo, užpjaustome krapų ir svogūnų laišką ir dar 5 min. patroškiname.Garnyrui galima patiekti ryžius ir įvairių daržovių salotas. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!