Veršiena su špinatais

Ingridientai:
(4 porcijos)

1,2 kg veršienos,
1 morka,
1 petražolių šaknis,
1 gabalėlis saliero šaknies,
2 laurų lapai,
truputis druskos, pipirų,
1,5 šaukšto sviesto,
800 g špinatų,
0,5 stiklinės grietinės,
1 kiaušinio trynys,
1 šaukštas miltų,
truputis muskatų.
Gaminimas
Veršieną ir prieskonines daržoves sudedame į puodą. Įberiame druskos, pipirų ir užpilame vandens. Užverdame ir tuomet su tuo pačiu skysčiu toliau kepame orkaitėje. Jei reikia, nuolat įpilame vandens. Tuo metu paruošiame špinatus. Juos pakepame su sviestu, įdedame grietinės, įberiame miltų ir įpilame veršienos troškinimosi skysčio. Maišydami į padažą supilame trynio plakinį, paskaniname druska, pipirais bei muskatais. Veršienąą patiekiame su špinatų tyre.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!