Veršienos inkstai su konjaku


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 dideli veršelio inkstai,
pieno,
2.2 šaukštai riebalų,
3.1 šaukštas miltų,
4.200 g 20 % riebumo grietinėlės,
5.2 šaukštai konjako,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti su biria ryžių koše ir keptais svogūnais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!