Veršienos pjausnys


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g veršienos,
2 šaukštai citrinos sulčių,
šaukštas miltų,
kiaušinis,
druskos,
šaukštelis pieno,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
riebalų,
šaukštas ištirpinto sviesto,
4 kilkės,
4 citrinos griežinėliai.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir sultiniu. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po citrinos griežinėlį ir kilkę. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!