Virtas starkis

Ingridientai:
1 kg starkio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūno),
prieskoninių daržovių (morka, salieras, poras, petražolė, svogūnas),
druskos,
1 stiklinė salierų padažo (žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Pasūdyti starkio gabalai sudedami viena eile į puodą, užpilami karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu ir lėtai verdami apie 20—30 min.

Patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį ir apipilti salierų padažu. Prie jų duodama virtų bulvių, žalių salotų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!