VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
4 viščiukų broilerių filė
50 ml balto vyno acto
50 ml vandens
1 svogūnas
1 arbatinis šaukštelis peletrūno
1 arbatinis šaukštelis druskos
¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
200 ml grietinės
Gaminimas:
Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arba virtomis daržovėmis ir salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!