Vištiena, kepta ant iešmo


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
600 g vištienos,
0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų,
1,5 šaukštelio druskos,
1 tarkuota petražolė,
4 šaukštai ištirpinto sviesto,
1 šaukštelis aštraus padažo.
Gaminimas:

Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3 - 4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti. Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišytu su aštriu padažu, ir 12 - 15 minučių kepti virš žarijų. Iškeptą mėsą tuoj pat patiekti.
Prie šio valgio tinka sviestu apšlakstyti ryžiai, iš marinato pagamintas padažas, salotos iš marinuotų daržovių arba rauginti agurkai. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!