Vištienos iešmeliai su jogurto ir citrinų padažu

Ingridientai:
4 porcijoms:

6 vištienos šlaunelių filė, supjaustytos kubeliais;
285 ml natūralaus jogurto;
2 sutraiškytos česnako skiltelės;
1,5 arb. š. maltos paprikos;
1,5 arb. š. kmynų sėklų;
55 ml citrinos sulčių;
2 valg. š. susmulkintų petražolių;
2 arb. š. susmulkinto raudonėlio;
Šviežiai sumalti juodieji pipirai.
Gaminimas
Medinius iešmelius pusvalandžiui pamerkite į vandenį. Dubenėlyje gerai išmaišykite jogurtą, česnaką, papriką, kmynų sėklas, citrinos sultis, petražoles, raudonėlį ir pipirus. Vištienos gabalėlius sumaukite ant iešmelių, aptepkite puse gautos masės ir 2-3 valandoms padėkite šaltai.

Įkaitinkite grilį arba keptuvę ir kepkite iešmelius po 4-5 min. iš abiejų pusių. Patiekite su likusiu marinatu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!