Vištienos ketvirtėliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.4 vištienos ketvirtadalių,
2.3 apelsinų, pikantiško paprikos padažo, druskos,
3. 4 šaukštų aliejaus,
4.4 šaukštų bruknių uogienės,
5.2 šaukštų raudonojo pusiau saldaus vyno
Gaminimas:
Nuplautus vištienos ketvirtadalius ištepkite paprikos padažu ir 30 minučių palaikykiite šaldytuve.
Apelsinus nuplikykite ir perpjaukite perpus. Vieną pusę supjaustykite griežinėliais. Kitos pusės žievelę sutarkuokite. Iš abiejų pusių išspauskite sultis.
Vištieną gerai ištepkite aliejumi, sudėkite į formą ir užpilkite sultis. Kepkite 35 minutes 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepimui įpusėjus vištieną apverskite, o likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, pabarstykite puse kiekio tarkuotos apelsino žievelės.
Uogienę sumaišykite su apelsinų žievelėmis, pagardinkite vynu ir sultimis. Vištieną patiekite su padažu ir balta duona. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!