Vištų kepenėlių užkandis su avokadomis

Ingridientai:
Kremui:
5-6 virtos vištų kepenėlės,
75 g sviesto,
truputis druskos ir pipirų,
1 šaukštas citrinų sulčių.
1 pakelis krekerių,
1/2 avokados,
baltųjų ir raudonųjų ridikėlių,
truputis citrinų sulčių avokadai pašlakstyti,
truputis karpų šakelių.

Gaminimas
Virtas vištų kepenėles sumalame arba labai gerai sutriname kartu su sviestu, įdedame druskos, pipirų, citrinų sulčių, išmaišome. Turi būti purus ir vienalytis kremas.
Ant kiekvieno krekerio uždedame kepenėlių kremo "roželę", krekerius sulipiname po du. Viršutinį krekerį papuošiame avokados griežinėliu, pašlakstytu citrinų sultimis, labai plonais ridikėlių griežinėliais, krapų šakele.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!