Vyšnių sriuba su virtinukais

Ingridientai:
0,5 l vyšnių,
1 l vandens,
0,5 stiklinės cukraus,
1 stiklinė miltų,
2 kiaušiniai,
truputis druskos.
Gaminimas
Iš pusės vyšnių išimame kauliukus. Likusias vyšnias ir kauliukus sumaigome, sumaišome su cukrumi, sudedame į verdantį vandenį, paverdame 10 min. Iš miltų, kiaušinių, trupučio vandens ir druskos paruošiame tešlą, ją iškočiojame, išspaudžiame rutuliukus. Į virtinukų vidų dedame po vyšnią, užspaudžiame kraštus. Virtinukus sudedame į karštą vyšnių sriubą, paverdame dar 10 min. Patiekiame su grietinėle arba grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!