ŽALIOSIOS SALOTOS

Ingridientai:
1 sauja šviežių špinatų,
120 g rūkytos šoninės,
1/2 stiklinės žemės riešutų.
Užpilui:
750 ml naturalaus jogurto,
150 g svogūnų,
1 šaukštas aliejaus,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Špinatus supjaustyti ir sudėti į salotinę. Susmulkinti riešutus. Šoninę supjaustyti siauromis juostelėmis, pakepinti keptuvėje, atvėsinti ir sudėti ant špinatų.
Paruošti užpilą: svogūną smulkiai supjaustyti kubeliais. Jogurtą išmaišyti su aliejumi, svogūnu, paskaninti druska ir pipirais.
Špinatus užpilti užpilu ir apibarstyti riešutais.
Prieš patiekiant salotas atšaldyti šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!