Žiedinių kopūstų sriuba

Ingridientai:
1 žiedinis kopūstas,
1l sultinio arba vandens,
40-50g sviesto,
maltų muskatų,
6-8 šaukštai fermentinio sūrio,
druskos, cukraus,
žalumynų (petražolių, krapų).

Gaminimas
Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pakepiname svieste. Sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu arba vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame, kol suminkštėja. Keletą žiedynėlių paliekame, o likusius sutriname elektriniu smulkintuvu. Sriubą išpilstome i keraminius dubenėlius, sudedame paliktus žiedynėlius, užbarstome fermentiniu sūriu ir kelioms minutėms dedame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsileidžia ir paskrunda.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!