ŽUVIS SU BROKOLIAIS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Ingridientai:
4 gabaliukai žuvies filė,
4 gabaliukai šaldytos sluoksniuotos tešlos,
100 ml grietinėlės,
200 g šaldytų (virtų) brokolių,
žuvies prieskonių,
druskos, pipirų.

Padažui:
200-300 g grietinėlės,
smulkintų krapų,
citrininių pipirų, druskos.

Gaminimas
Ant atšildytos tešlos keturkampių uždedame po gabaliuką žuvies, pabarstome prieskoniais. Brokolius patroškiname su grietinėle, paskaniname prieskoniais ir sudedame ant žuvies. Tešlos kraštus užlenkiame, gerai užspaudžiame ir sudedame į miltais pabarstytą skardą. Kepame įkaitintoje iki 200 °C temperatūros orkaitėje 10-15 minučių. Padažui grietinėlę pakaitiname, suberiame krapus ir prieskonius. Karštus kepsnelius tiekiame su padažžu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!