25 rezultatų ieškant "arbat"

Sėlenų kotletai

Sėlenų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė sėlenų, 1 stiklinė manų, pusė stiklinės kviečių gemalų, pusė arbat. šaukštelio druskos, pusė arbat. šaukštelio kalendros, 1 svogūnas. Gaminimas: manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 kiaušinių 80 g juodos kiniškos arbatos (geriausiai tinka Ulongo arbatos lapai) 3 šaukštai druskos Gaminimas: Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užv..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika

Salotos su paprika Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g kalafiorų, 100 g pupelių, 3 vidutinio dydžio morkos, 1 svogūnas, 1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 poro ryšulėlis petražolių, 1 valg. šaukštas pomidorų padažo, 1 valg. šaukštas majonezo, 2 valg. ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška arbata

Pieniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.4 šaukšteliai arbatžolių, 2.1 l pieno, cukraus. Gaminimas: Arbatžolės užplikomos verdančiu pienu, palaikoma 5 minutes ir nukošus paskaninama cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta arbatoje

Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su faršu

Karšti sumuštiniai su faršu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos, 20 g taukų arba margarino, 150-200 g faršo, 1 arbat. šaukštelis krakmolo, 3 valg. šaukštai grietinės, 1 valg. šaukštas vandens, 1 valg. šaukštas virtų burokėlių, 1 svogūnas, 1/4 rauginto agurko, ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis

Karšti sumuštiniai su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 250 g morkų, 10 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinėlės, 50 g sūrio, truputis vandens, druskos, muškato riešuto, (kiaušinių, pomidorų). Gaminimas: B..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų arbata

Apelsinų arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25 g apelsinų žievelių 10 g citrinų žievelių 2 šaukšteliai arbatžolių 0,5 l vandens Gaminimas: Apelsinų ir citrinų žieveles dėti į arbatinuką, suberti arbatžoles ir užpilti verdančiu vandeniu. Palankyti 5 – minutes ir patiekt..

Recepto vertinimas: 0

Žadinanti arbata

Žadinanti arbata Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 maltas muskato riešutas 1 šaukštelis cinamono 1 šaukštelis medaus citrinos sultys virintas vanduo Gaminimas: Į virintą vandenį seberti maltą muskato riešutą, cinamoną. Dėti medų, supilti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Indiška arbata su pienu

Indiška arbata su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 šaukštelio indiškos arbatos puodelis verdančio pieno. Gaminimas: Arbatžolės užpilamos verdančiu pienu ir laikoma 5 minutes. Po to patiekiama be jokių priedų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška arbata

Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininė arbata

Kiaušininė arbata Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaušinio baltymas, 2 tryniai, 60 g cukraus, pusės citrinos sultys, 0,5 l stiprios arbatos. Gaminimas: Baltymą trynius ir citrinos sultis išplakti iki stangrumo. Į jas supilti arbatą ir vėl plakti iki stangrumo. Po to išpilstyti į pašil..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška arbata

Kiniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštelis žaliosios arbatos 1 puodelis vandens. Gaminimas: Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Arbata su "Ipekos" sirupu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Karštas vanduo,arbata, ipekos vaisių sirupas. Gaminimas: Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA

KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 l konservuotų pomidorų troškinio jums reikės: 1 kg žaliųjų ir raudonųjų saldžiųjų paprikų ankščių, 1 kg pomidorų, 2 arbat. šaukštelių cukraus, 1 arbat. šaukštelio druskos. Gaminimas: Pomidorus nuplaukite, ke..

Recepto vertinimas: 1

Imbiero arbata

Imbiero arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Imbiero šaknis      100 gMedus                   2 šaukštai Vanduo           &nb..

Recepto vertinimas: 3

Kmynų arbata

Kmynų arbataIngridientai:20g kmynų, 75 g cukraus, 4 stiklinės vandens.Gaminimas Kmynai užpilami karštu vandeniu ir 4—5 min pavirinami, kad pritrauktų. Kai jie nusėda ant puodo dugno, arbata pilstoma į puodukus ir pasaldinama. ..

Recepto vertinimas: 5

Čiobrelių arbata

Čiobrelių arbataIngridientai:1l vandens, žiupsnelis (apie 10 g) čiobrelių, 1 šaukštas medaus arba cukraus pagal skonį.Gaminimas Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiam..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių arbata

Obuolių arbataIngridientai:1 stiklinė džiovintų obuolių, 4 stiklinės vandens, 50 g cukraus.Gaminimas Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, sa..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis su arbata

Kokteilis su arbataIngridientai: 1. Sidras 100g 2. Citrinos griežinėlis 5g 3. Vyšnia 5g 4. Arbatžolių esencija 10g 5. Gabalinis cukrus 10g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Cukraus gabalėlį padeginti iki rudumo ir įdėti į taurę. kartu su ledo gabaliuku ir vyšnia, supilti arbat..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..

Recepto vertinimas: 4

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)Ingridientai:100 ml stiprios Rooibos arbatos; 110 g minkšto sviesto; 170 g cukraus (man per saldu buvo, reikėtų mažiau); 280 g kekso miltų (405 D); 1 a.š. kepimo miltelių; 3 kiaušiniai.Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus,..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbataIngridientai:4 porcijoms: 500 ml vandens; 2 arb. š. juodųjų arbatžolių; 2 arb. š. džiovintų mėtų; 4 rutuliukai citrininių ar apelsininių ledų; 2 prinokę kiviai; 20 ml mėtų likerio.Gaminimas Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Arbata su vynuIngridientai:1 puodelis užplikytos juodosios arbatos, 75 g raudonojo desertinio vyno, 1 arb. š. vanilinio cukraus.Gaminimas Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: arbat