MARINUOTI POMIDORAI ŽELATINOJE
Ingridientai:1 l vandens
1,5 pakelio želatinos (2,5 šaukšto)
2 nubraukti šaukštai druskos
3,5 nubraukti šaukštai cukraus
0,5 nubraukti šaukštai acto asencijos
pipirai, lauro lapeliai, svogūnai,pomidorai
Gaminimas
Šaltam 0,5 l vandens išbrinkinti želatiną, iš likusio išverdame marinatą, supilame želatiną, truputį paverdame, įdedame pipirus, cukrų, druską, acto asenciją, lauro lapelius.
Supjaustome pomidorus, svogūnus, juos sudedame į 0,5 stiklainius, užpilame užvirusį marinatą ir uždėjusios dangtelius, įstatome į indą su vandeniu. Kaitiname 15 min. Po to užsukame dangtelius.
(Vilma Dauniūt&#)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!