21 rezultatų ieškant "avienos kepsnys"

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytas avienos vyniotinis

Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti.  ..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su daržovėmis

Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Avienos troškinys su pupomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 stiklinės vandens, 400 g pupų, 4 svogūnai, 6 porai, skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5 pomidorai. Gaminimas: Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą ir užvirinti. Vėliau sudėti pupas, česnaką, porus,..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys

Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..

Recepto vertinimas: 1

Avienos nugarinės kepsnys

Avienos nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg avienos, druskos, pipirų, maltų raudonųjų pipirų, skiltelė česnako, garstyčių, mairūno, 2 šaukštai sviesto. Padažui: mėsos sulčių, 1,5 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio bulvių krakmolo, pomidorų padažo. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 5

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Avienos vyniotinis su obuoliais

Avienos vyniotinis su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 500 g obuolių, 100 g razinų, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 v..

Recepto vertinimas: 0

Kepti avienos griežinėliai

Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šašlykas

Avienos šašlykasIngridientai: 300g avienos nugarinės 100 g ropinių svogūnų druskos, juodųjų bei raudonųjų pipirų, mėsos prieskonių Paruošimo būdas: Avienos nugarinę su kaulais sukapoti gabalėliais, ropinius svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Mėsą su svogūnais, drus..

Recepto vertinimas: 1

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..

Recepto vertinimas: 2

Žemaitiškas avienos kepsnys

Žemaitiškas avienos kepsnysIngridientai:800 g avienos (nugarinės, šlaunies), prieskonių, prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, česnako, petražolių ir kt.), 20 g riebalų, druskos.Gaminimas Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgš..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Avienos pjausniai su mėtomisIngridientai:4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ), pusė citrinos, svogūnas, česnako skiltelė, 3 šakelės mėtų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šonkauliukai

Avienos šonkauliukaiIngridientai:1 kg avienos šonkauliukų, 2 didelės citrinos, 100 ml aliejaus, po šaukštą susmulkintų mėtų, rozmarinų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nu..

Recepto vertinimas: 1

Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)

Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)Ingridientai:600 g avienos (be kaulų), 200 g lašinių, 12 mažų pomidorų, Marinatas: 1/2 stiklinės vyno acto, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 1 šaukštelis čiobrelių, 1/2 šaukštelio kajeno pipirų, 5-6 žirneliai kvapniųjų pipirų, Padažas..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir abrikosų iešmeliai

Avienos ir abrikosų iešmeliaiIngridientai:4 porcijoms: 500 g avienos išpjovos arba nugarinės, supjaustytos 2,5 cm kubeliais; 115 g džiovintų abrikosų; 1 valg. š. susmulkintų šviežių mėtų; Druska ir juodieji pipirai; 1 citrina, supjaustyta į 8 dalis. Marinatui: 1 sutraiškyta česna..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški avienos iešmeliai

Graikiški avienos iešmeliaiIngridientai:8 porcijoms: 315 g maltos avienos; 1 stiklinė džiūvėsėlių; 2 valg. š. sutarkuoto svogūno; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; 1 arb. š. maltų kmynų; 1 valg. š. susmulkintų petražolių; 1 valg. š. susmulkintų mėtų; 1 arb. š. susmulkinto rau..

Recepto vertinimas: 0

AVIENOS KEPSNYS SU ŠONINĖS JUOSTELE

AVIENOS KEPSNYS SU ŠONINĖS JUOSTELEIngridientai:200 g avienos nugarinės, 30 g šaltai rūkytos šoninės, 5 rūšių pipirų,50 g sojos padažo, rozmarinų, avienos prieskonių aliejaus kepsniui kepti.GaminimasAvienos nugarinę lengvai p..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: avienos kepsnys