Valdorfo salotos

Ingridientai:
0.4 kg raudonojo kopūsto,
0,2 kg obuolių,
0,2 kg vynuogių,
0,1 kg olandiško sūrio,
0,5 l braškinio jogurto,
2 val. šaukš. majonezo,
truputį druskos.



Gaminimas
Raudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius supjaustyti stambiais kubeliais(sudeti į majonezą, kad nepajuoduotų), o taip pat stambiais kūbeliais supjaustome olandišką sūrį. Ir viską apliejame jogurtu. Reikia kad pastovetų keliatą valandų, tada jis buną dar skanesnis. Skanaus! (Inta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!