VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Ingridientai:
veršienos kumpis apie 0.5 kg
maži pievagrybiai 200 g.
1 morka
krapai, svogūnų laiškai
pomidorų padažas (pageidautina aštrus)
druska, kvapieji pipirai, maltas cinamonas
aliejus kepimui.

Gaminimas
Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelemis supjaustytą morką ir troškiname kol mesa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. Užpilame 2 - 3 šaukštus pomidorų padažo, užpjaustome krapų ir svogūnų laišką ir dar 5 min patroškiname.
Garnyrui galima patiekti ryžius ir įvairių daržovių salotas.
(Daiva)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!