ŽAGARĖLIAI

Ingridientai:
30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui

Gaminimas
Miltus ant lentos sumaišykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukrų, įlašinkite citrinos esenciją, supilkite romą, pieną ir įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite su dalimi miltų. Sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkykite tešlą.
Tešlą plonai iškočiokite ir ratuku supjaustykite juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjaukite ir pernerkite kilpą. Fritiūrinėje įįkaitinkite riebalus ir iš abiejų pusių apvirkite žagarėlius. Išgriebęę graibstu, sudėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstykite cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!