20 rezultatų ieškant "dienu"

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta antis

Troškinta antis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1,5 stiklinės vyno, svogūnas, druskos, aliejaus, 2 šaukšteliai miltų, 0,5 stiklinės grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apd�..

Recepto vertinimas: 0

Šviežiai raugti agurkai

Šviežiai raugti agurkaiIngridientai: 2kg agurkų vyšnių lapų serbentų lapų krapų su stiebais kelių skiltelių česnako vandens druskos cukraus Gaminimas: Agurkus , lapus nuplauname, sudedame į indą kuriame raugsime. Sudedame nuluptą česnaką. Užpylame šaltu vandeniu,..

Recepto vertinimas: 4

Salyklo gira

Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pagardas

Braškių pagardas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50g braškių, 10g cukraus pudros, Gaminimas: Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas Hermanas

Pyragas Hermanas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Is stiklines miltu,stiklines cukraus ir stiklines pieno maisykite tesla.Pirma,antra,trecia diena tesla maisykite viena karta per diena,ketvirta diena i ta pacia tesla iberkite vel po stikline miltu,stikline cukraus ir ipilk..

Recepto vertinimas: 3

Rauginti agurkai

Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..

Recepto vertinimas: 3

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

Žaliuokės savo sultyse

Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos   Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI

BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..

Recepto vertinimas: 0

ANKŠTINIAI PIPIRAI

ANKŠTINIAI PIPIRAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens. Gaminimas: Ankštinius pipirus nuplaut..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS SŪRIS

OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių keksas

Vyšnių keksasIngridientai:140 g maltų migdolų, 260 g miltinio cukraus, 3 šaukštai miltų, 8 kiaušinių baltymai, 150 g tirpinto sviesto, 18-24 vyšnios arba trešnės Gaminimas 1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio c..

Recepto vertinimas: 0

Apynių gira

Apynių giraIngridientai:100g apynių, 1/2kg džiovintos duonos, 200g cukraus, 12l. vandens.Gaminimas Apyniai užpilami 4l. verdančio vandens ir palaikoma 5 dienas. Paskui sudedama duona, cukrus, supilamas likęs vanduo ir palaikoma dar 5 dienas šiljoje vietoje. Pasirodžiusios putos nugraibsto..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių gira

Spanguolių giraIngridientai:l,5 kg spanguolių, 800 g cukraus, 40 g mielių, 10 l. vandens.Gaminimas Spanguolės perrenkamos, nuplikomos verdančiu vandeniu, sudedamos į puodą ir pavirinamos 10 min. Paskui perkošiama, uogos sutrinamos, keliskart perplaunamos nuoviru, vėl perkošiama, suberia..

Recepto vertinimas: 0

Duonos gira su vaisiais

Duonos gira su vaisiaisIngridientai:800g džiovintos duonos, 1/2kg džiovintų vaisių, 600g cukraus, 40g mielių, razinų, 10l. vandens.Gaminimas Vaisiai nuplaunami, 10—15 min pavirinami. Duona užplikoma likusiu verdančiu vandeniu ir palaikoma uždengta apie pusę valandos. Vaisiai i..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sulčių gira

Obuolių sulčių giraIngridientai:4l. obuolių sulčių, 6l. vandens, 40g mielių, 800g cukraus.Gaminimas Į sultis supilamas virintas ir atvėsintas vanduo. Mielės ištrinamos su trupučiu cukraus, išmaišomos su virintu vandeniu ir supilamos į sultis, suberiamas likęs cukrus, išmaišoma. ..

Recepto vertinimas: 4

Ruginės duonos gira

Ruginės duonos giraIngridientai:1,5kg. senos juodos ruginės duonos, 1kg. medaus, 50g. mielių, 12l. vandens, šaukštelis kvietinių miltų.Gaminimas Duona supjaustoma nedideliais gabaliukais, padžiovinama, pakaitinama, užpilama verdančiu vandeniu, uždengiama ir paliekama ataušti. Kai atauš..

Recepto vertinimas: 4

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dienu