20 rezultatų ieškant "greitai paruosiamas"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Jūros lydekos užpiltinė

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugia..

Recepto vertinimas: 5

Imbieriniai sausainiai

Sviestą išsukti iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai padėti į šaldytuvą. Iškočioti labai plonai ir supjaustyti kvadratėliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu išteptoje skardoje. ..

Recepto vertinimas: 4

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greita..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Sviestą išsukti iki baltumo. Cukrų ištrinti su kiaušiniais ir pilti į sviestą sukant. Po to suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir greitai užminkyti tešlą. Iš pusės tešlos iškočioti reikiamos formos lakštą, iškloti juo skardą ir kepti. Kiek apkepus tešlai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Morkų kava

Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos ant viryklės. Nukošus pilstoma į puodukus, užbalinama pašildyta grietinėle, pasaldinama cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai su slyvomis

Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vynuogėmis

Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite tešlą ir porai valandų padėkite į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragėliai su avietėmis

Didelį pergamentinio popieriaus lakštą perlenkiame perpus, kad viduryje būtų lenkimo žymė. Tada popierių atlenkiame. Ant jo persijojame miltus, suberiame cukrų. Į puodą įpilame šalto vandens ir sudedame kubeliais supjaustytą sviestą. Vandenį su svietu kaitiname, nuolat maišydami m..

Recepto vertinimas: 4

Marcipaninė masė

Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos varškės bandelės

Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 4

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Kanadietiškas kukurūzų pyragas

Dubenyje išplakite kiaušinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumaišykite abejus miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant jų išplaktus kiaušinius greitai maišant, kol pasidarys vientisa masė. Formoje pašildykite sviestą (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..

Recepto vertinimas: 1

ŽIEDELIAI II

Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kelimo miltelius. Viduryje padare duobute, suberkite cukru, vanilini cukru, maltus migdolus ir sudekite salta, mazais gabaleliais sukapota sviesta. Greitai uzminkykite tesla ir kuri laika palaikykite saldytuve.Is teslos iskociokite 3 mm storio laksta ir isspaus..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO SAUSAINIUKAI

Is issijotu miltu, tarkuoto surio, kiausiniu ir prieskoniu uzminkoma tesla. Is jos iskociotas 5 mm storio lakstas supjaustomas nedideliais kvadrateliais arba staciakampiais. Sie greitai apkepinami aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų desertas

Abrikosus nuplauname, isimame kauliukus, susmulkiname, ipilame cukraus, vandens ir isverdame. Atvesusia mase pertriname. Grietinele isplakame su cukrumi, imaisome abrikosus, isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Supilame i vandeniu sudrekinta ir cukrumi pabarstyta forma ir laikome saldytuve 4-5 vai. T..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti žiedai su avietėmis

Vandeni uzviriname su sviestu. I verdanti vandeni is karto supilame miltus, greitai ismaisome, kol tesla susoka i gabala. Kai tesla atvesta, po viena imusame kiausinius. Skarda patepame riebalais ir konditeriniu svirkstu suformuojame ziedus. Tesla sukame is vidurio, ziedo krasta suformuojame dviguba..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: greitai paruosiamas