20 rezultatų ieškant "gvazdikeliai"

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus  Išmaišykite vi..

Recepto vertinimas: 5

Marinuota jautiena

Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..

Recepto vertinimas: 0

Aštri aviena

Aštri aviena Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai aliejaus, lauro lapas, 2 gvazdikėliai, druskos, pipirų, stiklinė ryžių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti su svogūnais ir česnaku. Tada įdėti prieskonių, įpilti vandens ir ..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai riešutai

Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno marinatas jautienai

Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų sriuba su pienu

Rabarbarų sriuba su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g rabarbarų, 2 tryniai, 2 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 1 apelsino žievelė, 2 – 3 gvazdikėliai. Gaminimas: 0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pie..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintų vaisių gira

Džiovintų vaisių gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.1 kg juodos duonos, 3.500 g džiovintų vaisių, 4.5 gvazdikėliai, 5.2 cinamonai, 6.700 g medaus, 7.500 g cukraus, 8.30 g mielių, 9.25 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustykite riekelėmis ir išdžiovinkite iki auksinės,..

Recepto vertinimas: 4

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm),2.1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė,3.1 šaukštelis kmynų, 4.3 gvazdikėliai, 3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus, 5.250g ėriuko mėsos (avienos) faršo, 6.250 g ryžių, 7.300 ..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Minkštas meduolis Ingridientai: 4 tryniai, 3 šaukštai grietinės, 3 šaukštai sviesto, 1 arbatiniai šaukšteliai cinamono 1 šaukštai prieskonių mišinio (muskatas, kvapieji pipirai, gvazdikėliai ir t.t.) 4 šaukštai medaus, 2 šaukštai skysto deginto cukraus (karamelės..

Recepto vertinimas: 3

Meduoliukai

Meduoliukai Ingridientai: 3 šaukštų medaus, po 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono ir imbiero, 4 gvazdikeliai, 300 g miltų, 1 šaukšto sviesto, 35 g cukraus, 1 kiaušinio, 1 kiaušinio baltymo (meduoliukams aptepti), 0,5 arbatinio šaukštelio sodos žiupsnelis citrinos rūg�..

Recepto vertinimas: 4

Braškių likeris

Braškių likeris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1-1.5 stiklinės degtinės, 2.1 stiklinė cukraus, apie 0.5 kg braškių, 3.3-4 gvazdikėliai. Gaminimas: Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperat�..

Recepto vertinimas: 0

Grogas su medumi

Grogas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė romo, 2.2 šaukštai medaus, 3.1 gabaliukas cinamono, 4.1 citrinos sulčių, 5.2 gvazdikėliai. Gaminimas: Viską sumaišyti didelėje stiklinėje ir įpilti šilto vandens. Atšaldyti arba patiekti karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Kalakuto krūtinėlė su medumi Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.700-800g kalakuto krūtinėlės, 2.200-300 g medaus, 3.1/4 stiklinės balto vyno, 4.100 g lazdynų riešutų, 100 g razinų, 5.100 g abrikosų, 6.100 g migdolų drožlių,7.5 gvazdikėliai,8.1 šaukštelis cinamono, druskos, pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Badeno slyvų tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešlai: 1.6 kiaušiniai, 2.100 g cukraus, 3.1 pakelis vanilinio cukraus, 4.100 g miltų, žiupsnis kepimo milteliu, žiupsnelis druskos, 5.2 šaukštai romo, 6.40 g džiūvėsėlių, 7.150 g susmulkintų lazdyno riešutų. Pertepimui..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos ragu su raudonuoju vynu

Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..

Recepto vertinimas: 0

Šalta nugarinė

Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Vyno gėrimas

Vyno gėrimasIngridientai:0,5 l raudonojo vyno,0,5 l vynuogių sulčių100 g midaus truktinės 1 lazdelė cinamono, 6 gvazdikėliai, žiupsnelis imbiero.GaminimasĮ puodą supilame sultis, suberiame prieskonius ir užverdame. Supilame vyną, uždengiame puodą dangčiu ir pakaitiname. Tuomet įpilam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gvazdikeliai