13 rezultatų ieškant "imama"

Kepta kiauliena su grybais

Kepta kiauliena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, 150 g sūdytų grybų, 5 pomidorai, 1 svogūnas, 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų. Gaminimas: Kiaulienos gri..

Recepto vertinimas: 0

Šalta angliška kava

Šalta angliška kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 gr vandens 60 gr maltos kavos Ledai Plakta grietinėlė Gaminimas: 400 gramams vandens imama 60 gramų maltos kavos ir paruošiama kava, išfiltruojama, atšaldoma ir išpilstoma į stiklines. Po to į kiekvieną porciją dedama ledų ir pl..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su žuvies konservais

Karšti sumuštiniai su žuvies konservais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-8 riekės baltos duonos arba ragaišio, 50 g sviesto arba margarino, 1 dėžutė žuvies koncervų (su pomidorų padažu arba aliejumi), 1 marinuotas agurkas, 100 g sūrio, (žaliojo sūrio). Gaminimas: Ant sviesto aptepto..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių uogienė

Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti pomidorai

Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos   Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti baravykai su pomidorais

Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų,    Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais

Kiaušinienė su grybaisIngridientai:6 kiaušiniai, 1 stiklinė virtų šviežių ar sūdytų grybų, 50 g sviesto, 1 svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Virti grybai supjaustomi rėželiais, svogūnai smulkiai supjaustomi ir svieste pakepinami kartu su grybais. Pradėjus svogūnams gelsti, u..

Recepto vertinimas: 0

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Trupininis

TrupininisIngridientai:1/2kg miltų, 6 kiaušiniai, 300g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 100g cukraus, vanilinio cukraus, 2 dėžutės kondensuoto pieno su cukrumi.Gaminimas Sviestas išsukamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir c..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖ

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖIngridientai:---GaminimasIš spanguolių išspaudžiamos sultys su minkštimu. Moliūgas nulupamas, išskobiamas minkštimas, supjaustoma ilgais gabalais, kurie verdami, kol sumunkštėja. Išgriebiami ir pertr..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių kompotas

Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų džemas

Aktinidijų džemasIngridientai:1 kg uogų imama 400-500 g cukraus. Džemas gali būti gaminamas iš nepakankamai ir iš gerai išsirpusių uogų.GaminimasNuplautas uogas, pašalinus žiedsosčius ir kotelius, užpilti cukraus sirupu ir kaitint..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: imama