Veršiena, kepta su šalavijais

Ingridientai:
4 veršių mėsos išpjovos,
50 g miltų,
1 kiaušinis,
2-3 šaukštai pieno,
1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių,
1 citrina,
3/4 stiklinės džiūvėsėlių,
1 šaukštas alyvų aliejaus,
50 g sviesto,
1 česnako skiltelė.
Gaminimas
Veršio išpjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Į plastikinį maišelį suberiame miltus, po vieną dedame išpjovas ir gerai apvoliojame miltuose.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį su pienu.
Kitame dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius su susmulkintais šalavijų lapeliais. Apvoliotus miltuose veršienos gabalus vilgome kiaušinio ir pieno mišinyje, po to iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose su šalavijais. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų su sviestu, įmetame česnakų skiltelę, sudedame veršio išpjovų gabalus. Kepame ant vidutinės ugnies apversdami, kol mėsa iškepa. Tiekiame su citrinos griežinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!