Pikantiški grybai

Ingridientai:
1kg. svogūnų,
1400g. sūdytų grybų (raudonikių, kazlėkų, baravykų),
250g. cukraus,
pusė stiklinės acto,
10 lauro lapų,
5 gvazdikėliai,
5 kvapieji pipirai.
Gaminimas
Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui paliekama uždengtame puode. Ataušęs troškinys sudėliojamas į pusdubenius, puošiamas grybų kepurėlėmis ir petražolių ar kitų žalumynų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!